ادارات هرمزگان روز چهارشنبه تعطیل شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۹۳۲
با موافقت استاندار؛

ادارات هرمزگان روز چهارشنبه تعطیل شد

روابط عمومی استانداری هرمزگان اعلام کرد: باتوجه به گرمای بی‌سابقه و لزوم مدیریت مصرف انرژی به پیشنهاد کمیته انرژی این استان و موافقت استاندار ادارات و دستگاه‌های دولتی استان روز چهارشنبه (اول مردادماه) تعطیل شد.
ادارات هرمزگان روز چهارشنبه تعطیل شد

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، به نقل از اعلام روز دوشنبه روابط عمومی استانداری هرمزگان، این اقدام با توجه به روند افزایشی دمای هرمزگان و همچنین درخواست شرکت توزیع برق و در راستای مدیریت ناترازی انرژی و پایداری شبکه برق استان انجام گرفته است.

براساس این گزارش، فعالیت شعب کشیک بانک‌ها و بیمه‌ها بر اساس تصمیم شورای هماهنگی مدیریت بانک‌ها و بیمه‌ها خواهد بود.

همچنین مراکز امدادی، درمانی، بیمارستان‌ها، اورژانس، آتش‌نشانی، خدماتی و نوبت کاری از این اطلاعیه مستثنی هستند.

حمید ساعدپناه مدیرعامل توزیع برق هرمزگان نیز اظهار کرد: به دلیل افزایش بی‌سابقه گرمای هوا و مصرف انرژی ساعت خاموشی‌های خانگی و عمومی در استان طی ۲ هفته آبنده از یک ساعت به یک ساعت و ۳۰ دقیقه افزایش پیدا می‌کند.

یادآور می‌شود؛ طبق اعلام استانداری هرمزگان و پیرو درخواست شرکت توزیع نیروی برق استان، با توجه به افزایش دما و گرمای شدید، ساعت کاری ادارات از تاریخ شنبه ۲۱ تیرماه تا اطلاع بعدی از ساعت ۰۷:۰۰ صبح تا ۱۲:۰۰ ظهر تعیین و ابلاغ شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار